Jump to content

Forum Troubles Today


Niels Provos
 Share

Recommended Posts

Hi everyone,

 

Alan emailed me about the forum no longer working. The cause was a little bit mysterious. The error log of the web site had reached its maximum size. Fixing that fixed the forum. It was just somewhat counter intuitive :)

 

Niels.

Link to comment
Share on other sites

Thank you Niels. We're really lucky to have you as an admin.

 

For those of you that don't know, Niels is one of the super-secret, tech demigods of Google that can read our email, crash NSA servers, ruin the credit of their enemies, re-route spy satellites to peer in on what they choose, crash the stock market, etc. Let's all be glad he uses his powers for good (i.e. keeping the forum healthy). (PS -- Don't make him mad!)

 

Grins,

 

Dave

-----------------------------------------------

"It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood, who strives valiantly; who errs and comes short again and again; because there is not effort without error and shortcomings; but who does actually strive to do the deed; who knows the great enthusiasm, the great devotion, who spends himself in a worthy cause, who at the best knows in the end the triumph of high achievement and who at the worst, if he fails, at least he fails while daring greatly." -- Theodore Roosevelt

http://stephensforge.com

Link to comment
Share on other sites

Thanks Niels! (Once again!)

To become old and wise... You first have to survive being young and foolish! ;) Ikisu.blogsot.com. Email; milesikisu@gmail.com mobile: +27784653651

Link to comment
Share on other sites

Thanks Niels!

I am still getting an error from Chrome when I try to load the forum. Internet Explorer seems to be navigating it fine. I have cleared my cache and cookies from chrome (like it suggested) but am still unable to open the page. Anyone else having this issue? Or have any suggestions on how to fix it?

Link to comment
Share on other sites

The error log of the web site had reached its maximum size. Fixing that fixed the forum. It was just somewhat counter intuitive :)

 

 

ha, that's funny shit Niels,,,

 

jm

Blade

The blade, elegant
Slicing through the sweet, warm breeze
with a precise hit.


Sam Wands (10 years old)





Gold for the merchant, silver for the maid;
Copper for the craftsman, cunning at their trade.
Good! Laughed the baron, sitting in his hall;
But steel---cold steel---shall be master of them all!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I am having trouble with this forum myself. Been happening all week. When I go to the page, it sits there for 20-30 seconds before the page loads, at the bottom saying, "waiting for bladesmithsforums..." Every link here in this forum that I click, the same thing. I have to wait about 30 seconds for the page to load. I cleared my cache, history, all of it....but still have the issue. Using firefox, didn't have the problem before last week....and no other problems with any other sites. Just FYI. Thanks.

 

Ok...disregard all of that. I "logged in" with my username and password....all back to normal. Clicking links open pages instantly. Interesting........

Edited by stuart davenport
samurai.jpg
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...